top of page

Lichaamsmassage

uw lichaam tempel van uw ziel

 

Een klassieke lichaamsmassage is de meest bekende vorm van massage en geeft een rustgevende en kalmerende werking. Deze massage geeft een gevoel van rust, heeft een helende werking op lichaam en geest en beïnvloedt lichaam en geest op een heilzame manier.

Bijna iedereen heeft ervaring met stress, tijdgebrek, verplichtingen en een gejaagd gevoel. Dit veroorzaakt vaak gespannen of pijnlijke spieren in o.a. de nek, rug en schouders en daarbij horende klachten zoals hoofdpijn.

Zweedse massage5 klein.jpg

Men kan dit voorkomen door regelmatiger tijd te nemen voor een massage. Door de ontspanning stimuleren we een deel van de hersenen, dat de hartslag en de ademhaling vertraagt, de bloeddruk verlaagt en de spijsvertering en immuniteit stimuleert.

Het loslaten van spanning en stress leidt tot meer energie en vitaliteit.

Mensen vinden vaak, na een aantal massages, dat ze zich meer bewust zijn van hun lichaam en op hun beurt beter in staat zijn om te ontspannen. Hoe meer u zich openstelt, hoe dieper de werking fysiek en geestelijk kan gaan.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van zoete amandelolie. Deze klassieke basisolie word vaak gebruikt vanwege zijn kalmerende en verzachtende werking. Met zijn voedende kracht is hij uitermate geschikt voor de gevoelige, droge of ruwe huid. De olie legt een verwarmende laag op uw huid en vult zo de natuurlijke beschermlaag van de huid aan. Hij voedt de huid, wat zich uit in gave en soepele huid met een gezonde glans.

bottom of page