top of page
  • Foto van schrijverFatim

De energie van de Gouden Driehoek

Zoals de meesten onder jullie al hebben gezien tijdens de behandelingen bevinden zich onder de massagetafel edelstenen. Deze edelstenen zijn onder de massagetafel gelegd zodat ze een driehoek vormen. Dit wordt de Gouden Driehoek genoemd en bestaat uit Amethist, Bergkristal en de Rozenkwarts.

Waarom een Gouden Driehoek tijdens de behandelingen ?

Met een Gouden Driehoek kun je de energie in een ruimte in harmonie brengen, het is een zeer krachtig instrument om de energie in een ruimte weer in balans te brengen.

Door de stenen in een driehoek te leggen begint de energie van de stenen te stromen en vullen ze elkaar aan. Hierdoor kunnen jullie tijdens de behandelingen, bewust of onbewust, deze energie zelf ervaren en worden jullie ook beschermd.

Amethist

Heeft een beschermende en zuiverende werking. Het is een steen die helpt om je overactieve geest tot rust te brengen en helpt je om in alle rust naar binnen te keren zodat je contact kunt maken met je innerlijke wijsheid.


Bergkristal

Is een sterke energetische steen en brengt positieve en vitaliserende energie. Het is een steen die je helderder laat waarnemen en neutraliteit verbetert.


Rozenkwarts

Is de steen van de liefde en vrede en heeft een heerlijke zachte energie. Rozenkwarts maakt mild en bewust van je kwetsbaarheid. Het is een steen die je bevrijdt van zorgen en kalmerend werkt bij boosheid of teleurstelling. Rozenkwarts opent en zorgt voor innerlijke genezing en meer eigen liefde.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page