top of page

Transformational Breath®

 

Eerste sessie - 2 uur - met analyse van je ademhaling

De daaropvolgende sessies 1,5 uur 

Wat is Transformational Breathing ?

En waarom is bewust ademen zo belangrijk ?

De manier waarop we ademen vertelt ons veel over de manier waarop we leven.

 

Het is een zelf herstellend en bekrachtigend proces, gebaseerd op een bewuste, abdominale en verbonden ademhaling die de fysieke gezondheid verbetert, emotionele integratie produceert en een opening naar hoog vibrerende bewustzijnstoestanden.

 

shutterstock_1985108261.jpg

Deze ademhalingstechniek is bedoeld om de volheid en vloeibaarheid van de oorspronkelijke ademhaling te herstellen, het is uniek ten opzichte van andere vormen van ademhaling.

De reden dat we niet ademen zoals zou moeten, heeft in wezen te maken met het feit dat we onze adem gebruiken om onze emoties te beheersen, en door dit ontelbare keren gedurende ons leven te doen, creëren we fysieke blokkades in ons lichaam en veranderen we ons ademhalingspatroon.

 

Bij Transformational Breathing is het belangrijkste doel om opnieuw te leren ademen zoals we dat van nature zouden moeten doen, gebruik het middenrif en adem met een continue stroom op een ontspannen manier.

 

Met de Transformational Breathing werk je op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Op fysiek niveau door een goede middenrifademhaling kan je volgende symptomen bestrijden

  • Stress waardoor je hier een vermindering krijgt van volgende symptomen : het prikkelbare darmsyndroom, depressie, angst en slapeloosheid. Door je te helpen ontspannen, verminder je de schadelijke effecten van cortisol, het stresshormoon, in je lichaam.

  • Geeft je meer energie en vitaliteit

  • Stimuleert de bloedsomloop

  • Helpt bij het oplossen van verslavingen

  • Helpt bij het verbeteren van aandoeningen aan de luchtwegen, zoals astma

  • Verbetert het vermogen van het lichaam om zware inspanningen te verdragen.

  • Het geeft je meer energie, zuurstof is de brandstof die de cellen van ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

  • Het helpt bij een betere ontgifting en stimuleert de goede werking van veel inwendige organen.

 

Op emotioneel niveau krijg je toegang tot je onderdrukte emoties/herinneringen, die je altijd probeerde te beheersen met je ademhaling en heb je de mogelijkheid om ze te integreren zonder deel te hoeven nemen aan ingewikkelde en uitgebreide mentale processen.

 

Hierdoor ontwikkel je meer vreugde en creativiteit, verbetert je gevoel van eigenwaarde en krijg je meer vertrouwen in het leven.

 

Op spiritueel niveau, hoe meer je emotionele integratie bereikt, hoe meer ruimte er voor je zal zijn om in het heden te zijn in plaats van terug te kijken naar je verleden, om te zijn wie je werkelijk bent en om een ​​vervullend leven te leiden.

Transformational Breathing is een krachtig en eenvoudig hulpmiddel dat je alleen en overal kunt gebruiken.

Bewust ademen kan je leven veranderen!

bottom of page