top of page

Ik ben Fatim Assemiouni

Mijn grootste liefde en passie zijn altijd de voeten geweest. Nadat ik de opleiding voetreflexologie succesvol beëindigde begon ik in 2010 met behandelingen aan huis.

Ik heb altijd een grote interesse gehad voor complementaire gezondheidsbehandelingen en na een degelijke opleiding tot massage therapeut ben ik me blijven bijscholen in verschillende massagetechnieken. 

 

Daarna besloot ik in mijn thuispraktijk in Antwerpen massages aan te bieden zoals de klassieke lichaamsmassage, Shiatsu, Japanse gezichtsmassage, Deep Tissue/Triggerpointmassage, Voetreflexologie en Natuurlijke Faceliftmassage.

Het doel van mijn behandelingen is dat iedereen zich veilig voelt tijdens mijn behandelingen en met een ontspannen evenwichtig gevoel naar buiten gaat.

Omdat aanraking heel belangrijk is voor lichaam en geest en om nog meer ondersteuning te kunnen geven tijdens mijn behandelingen volg ik nog regelmatig opleidingen.  Op een bepaald moment wou ik me meer gaan verdiepen in de ademhaling en hierdoor heb ik dan ook de opleiding Transformational Breath gevolgd waardoor een hele nieuwe wereld voor mij is open gegaan. De ademhaling kan veel ondersteuning geven in het dagelijks leven en de massage behandelingen kunnen hier ook bij helpen.

 

Ondertussen heb ik geen thuisprakijk meer maar deel ik een praktijk in Mortsel en geef ik nog steeds behandelingen aan huis.

Graag tot binnenkort.

bottom of page